måndag 18 oktober 2010

Back on track med Alter ego och Lilla jag!


Sådär... .

Då var vi tillbaka i England. Mitt Alter ego och Lilla jag.

Liksom hemma i Stockholm så är det enda som tycks förändrats under min bortavaro, årstiden.

Alla är som vanligt väldigt upptagna med sina egna liv, varför jag också blev glatt överraskad igår då den italienska delen av hushållet bjöd in till middag. Couscous i mängder, lite grönsaker och kyckling. Det enda som normalt sett disponeras i vårt gemensamma kök är vattenkokaren och bestick, så jag kan tänka mig att tallrikarna måste blivit mycket förvånade över att till slut fått bli påsatta, eller vad man nu ska säga... .

Vår lilla familj består av tre italienare, en engelsman, en tysk, Lilla jag och Alter ego, och såklart, Jokern

Tysken
Man ser inte så mycket av Tysken, han har ett internship på ambassaden och det är förmodligen därför han, även på hemmaplan, tagit på sig rollen som springpojke, vilket italienarna såklart bara älskar.

Italienare 1
"Familjens" överhuvud. Man ser sällan till italienare 1, inget vet vad han sysslar med, men han är alltid väldressad och solbränd.

Italienare 2
Italienaren som aldrig kommit över sitt ex, hon som plötsligt blev lesbisk och lämnade honom för sin nuvarande flickvän. Italienare 2 har nu köpt en monokel och studerar filosofi på heltid.

Italienare 3
Tjejen som bott i mitt rum under dom sex veckorna jag var hemma i Sthlm på kurs. Nu bor hon tillfälligt i italienare 2:s rum. Trots att vi inte känt varandra länge alls så är hon min främsta buddie i "familjen", och jag kommer att sakna henne när hon flyttar ut i december.

Engelsman
Anorektisk frisörska som jobbar tvärs över gatan. Går aldrig utanför dörren utan smink, och platåskor. "Man vet ju aldrig vem man träffar". Det enda hon äter är vindruvor och Magnumglass.

Jokern
Våran städerska som kommer på onsdagar. Hon går ut med soporna, dammsuger inte men torkar ovansidan på alla skåp. Älskar bananer, men förstod inte alls när jag frågade om hon det hade med apor att göra. Hon såg rent sagt, förolämpad ut.

Oj, nu glömde jag ju nästan Lilla jag och Alter ego!

Alter ego och Lilla jag
It's for me to write and for you to find out... .

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar